^Gyerünk az oldal tetejére!
  
  
  
Get Adobe Flash player

Beiratkozáshoz

Töltse le a jelentkezési lapot!

 

word

 

Gondoljon ránk!

 

1 szazalek

 

 

APRÓK PÉNZE ALAPÍTVÁNY

 

Adószámunk: 18364279-1-03

Ovi-Naptár

 Az aktuális eseményekért klikk a képre!

 

calendar

Fülöpházi tagintézmény

aszodineAszódi Gyuláné


1979. október 01-óta dolgozom óvónői pályán. Oklevelemet a Kecskeméti Óvónőképző Intézetben szereztem.1990-től óvodavezető, majd 2007-től tagóvoda-vezető lettem. Nyitott vagyok az újra, a folyamatos önképzésre és továbbképzésre. 1999-ben vezető-óvodapedagógus oklevelet, 2004-ben ECDL start tanúsítványt szereztem.
1992-től az óvodás gyermekeink jelene és jövője alapítvány képviseletét látom el, társadalmi megbízatásban. A gyermekek szeretete, a velük való foglalkozás, sok sikerélményt rejt, ezért vagyok jelenleg is a pályán. 2015-től szakértőként is dolgozom. Férjemmel a településen élek, folyamatosan részt veszek a közéletben. Két felnőtt gyermekem, és öt unokám van.
 


juhasz erikaJuhász Erika

1984-ben végeztem Szekszárdon, az Óvónőképző Főiskolán. 1992. augusztus 1. óta lakom a településen és dolgozom az óvodában. 3 gyermeket nevelünk férjemmel. Mindketten pedagógusként dolgozunk. Évek óta aktívan részt veszek településünk rendezvényein, társadalmi munkámmal hozzájárulok a kulturális fejlődéshez. Ezeken a rendezvényeken az óvodások is fellépnek, melyre szívesen készítem fel őket.

 

A gyermekekkel való foglalkozás számomra nem munka, hanem öröm.

 


dorcsakneDorcsákné Ország Ágnes

30 éve dolgozom a fülöpházi óvodában, jelenleg dajkaként. Gyermekkorom óta az a vágyam, hogy kisgyermekekkel foglalkozzam, ezért jártam iskolába a Bányai Júlia Gimnázium egészségügyi szakára. Általános ápolónői végzettségem megszerzéséhez bölcsődei és óvodai gyakorlaton is részt vettem, s ott még inkább megszerettem a gyermekeket. Férjem, három felnőtt gyermekem és két unokám társaságában kapcsolódom ki.2008 óta dolgozom a kerekegyházi óvodában, mint fejlesztő pedagógus. Jelenleg a Fő utcai óvodában, a Rákóczi utcán és az új óvodában kialakított fejlesztő szobákban foglalkozom a gyerekekkel. Fontosnak érzem, hogy segítsek a gyermeknél tapasztalható kisebb, nagyobb lemaradások kiküszöbölésében, munkámmal segítsem azt, hogy kudarc nélkül kezdjék meg az iskolai tanulást.