^Gyerünk az oldal tetejére!
  
  
  
Get Adobe Flash player

Beiratkozáshoz

Töltse le a jelentkezési lapot!

 

word

 

Gondoljon ránk!

 

1 szazalek

 

 

APRÓK PÉNZE ALAPÍTVÁNY

 

Adószámunk: 18364279-1-03

Ovi-Naptár

 Az aktuális eseményekért klikk a képre!

 

calendar

Fülöpházi tagintézmény

Juhász Erika

1984-ben végeztem Szekszárdon az Óvónőképző Főiskolán. 1992. augusztus 1. óta lakom a településen és dolgozom az óvodában. 3 gyermeket nevelünk férjemmel. Mindketten pedagógusként dolgozunk. Évek óta aktívan részt veszek településünk rendezvényein, társadalmi munkámmal hozzájárulok a kulturális fejlődéshez. Ezeken a rendezvényeken az óvodások is fellépnek, melyre szívesen készítem fel őket. A gyermekekkel való foglalkozás számomra nem munka, hanem öröm.

 

 


Ujvári  Mária

2018 októberétől dolgozom a fülöpházi óvodában. Ez idő alatt sikerült az óvoda és a falu életébe beilleszkednem. Úgy érzem szeretnek, elfogadtak.

Előtte 12 évig a gyermekvédelemben dolgoztam, közel két éve sikerült újra óvó néniként elhelyezkednem.

Nagyon szeretek énekelni, az éneklés mellett hangszereket használni. A falu hagyományőrző rendezvényein szívesen részt veszek, a gyerekek felkészítését ezekre az eseményekre örömmel végzem. Szabadidőmben kórusban énekelek.

Óvónő és szociálpedagógus diplomával rendelkezem

 


Dorcsákné Ország Ágnes

30 éve dolgozom a fülöpházi óvodában, jelenleg dajkaként. Gyermekkorom óta az a vágyam, hogy kisgyermekekkel foglalkozzam, ezért jártam iskolába a Bányai Júlia Gimnázium egészségügyi szakára. Általános ápolónői végzettségem megszerzéséhez bölcsődei és óvodai gyakorlaton is részt vettem, s ott még inkább megszerettem a gyermekeket. Férjem, három felnőtt gyermekem és két unokám társaságában kapcsolódom ki.